Etiquetas

jueves, 2 de julio de 2015

Crema freda de poma verda i alvocat

Torna l'estiu i amb ell el temps per poder cuinar. L'objectiu torna a ser el mateix de sempre: Menjar de manera equilibrada i saludable. Així que, estrenarem l'any amb la següent recepta.

Ingredients (Em surten dues racions, però són abundants)

  • 2 alvocats madurs (però ferms), 
  • 1 poma verda (tipus Granny Smith), 
  • 1 llima, 
  • 1 iogurt grec o natural light, 
  • unes fulles de menta, 
  • 500 ml d'aigua, 
  • sal i pebre.



  1. Tallem els alvocats per la meitat, traiem la carn i la fiquem al got d'una batedora elèctrica.
  2. Pelem la poma, retirem el cor i les llavors i tallem a trossos petits. 
  3. Ratllem la meitat de la llima i esprémer el suc de la peça sencera. 
  4. Introduïm la poma, la ratlladura de llima i el suc al vas de la batedora, juntament amb l'alvocat.
  5. Rentem les fulles de menta i les afegim al vas de la batedora juntament amb el iogurt i l'aigua. 
  6. Salpebrem i triturem a velocitat màxima durant, almenys, 3 minuts. 
Jo deixo reposar la crema a la nevera durant unes hores. Ens agrada menjar-la freda. D'altra banda, a sa meua dona li agrada afegir uns pinyons torrats. Li donen un punt molt interessant.

1 comentario: