Donada la seva alta quantitat de proteïnes, el rellom de porc és un
aliment recomanat especialment per al desenvolupament muscular. Els
aliments rics en proteïnes com aquesta carn, estan recomanats durant la
infància, l'adolescència i l'embaràs ja que en aquestes etapes, és
necessari una major aportació d'aquest nutrient.
Pel seu alt
contingut en vitamina B1, el consum del rellom de porc, ajuda a superar
l'estrès i la depresión.el alt contingut de vitamina B3 del rellom de
porc, fa que sigui un aliment beneficiós per al sistema circulatori.
Avui he decidit fer la recepta de la meua dóna, però amb algunes variacions. Són variacions obligades, ja que alguns ingredients no els tinc i no tinc ganes d'anar al mercat. Així doncs, aquesta és la recepta.
Tal i com fa ella, he untat bé de sal, de pebre i de canyella en pols el rellom. L'he lligat amb una corda de lligar carn. A una paella amb dues culleretes
d'oli ho he segellat per tots els costats ho he tret reservant-ho en un
plat.
En el mateix oli he fet la pastanaga i el carabassó en juliana, un tomàquet picat i cinc xampinyons laminats. Mentre es feia això, he triturat mitja pastanaga, un tros del carabassó i una tomata que havia reservat, amb un got de vi blanc i un altre d'aigua. L'he afegit a la paella
i he ficat el rellom i tapat ho he deixat coure a foc mitjà uns 20-25
minuts.
He acompanyat amb unes patates.
http://www.cocinarlight.com
ResponderEliminarHe trobat això, li haurem de donar una llegida