Etiquetas

jueves, 16 de julio de 2015

LLENTIES AMB POLLASTRE AL CURRY (thermomix)

INGREDIENTS (Per a 5 racions) 
100 g de ceba en trossos
50 g d'oli d'oliva verge extra
300 g de llenties pardines (hidratades durant un mínim d'1 hora)
800 g d'aigua
200 g de poma golden a daus
1 pastilla de brou de pollastre
1 culleradeta de curri en pols
1 culleradeta de cúrcuma en pols
1 pessic de caiena mòlta
400 g de pit de pollastre a daus


COM HO FEM.

  1. Posa al got la ceba i l'oli. Trosseja 3 seg / vel 4 i sofregeix 5 minuts varoma / vel 1. 
  2. Afegeix les llenties aclarides i escorregudes, l'aigua, la poma, les pastilles de brou, el curri, la cúrcuma i la caiena. Programa 15 min / 100 C / gir a l'esquerra/ vel 1. 
  3. Afegeix el pollastre i programa 15 min / 100C / gir esquerra/ vel 1. 
  4. Aboca a una font i serveix.
Pots fer que les pomes quedin mes senceres si les afegeixes amb el pollastre. A vegades he utilitzat altres variants de pomes i no hi ha hagut cap problema. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario