Etiquetas

miércoles, 8 de julio de 2015

POLLASTRE AMB CÚRCUMA

La carn de pollastre, també anomenada carn blanca en oposició a les carns vermelles, és sens dubte la més adequada per a qualsevol dieta de control de pes, a causa del seu escàs contingut de calories i greixos saturats (sempre que no es consumeixi la pell). Per aquest motiu, vaig començar a cercar diferents receptes el menjar variat. Aquesta recepta encara no l'he fet, però vull afegir-la per tenir-la present.



INGREDIENTS (4 persones) 
  • 1 pollastre trossejat 
  • 4 alls 
  • 1 ceba 
  • Oli d'oliva 
  • 1 culleradeta de cúrcuma en pols 
  • Julivert 
  • Sal

COM HO FEM? 
  1. Pelar i picar 2 alls molt fins. 
  2. Salar i escampar el pollastre amb l'all picat. Deixar el pollastre unes hores a la nevera agafant els sabors de l'all. 
  3. Posar una cassola amb una mica d'oli d'oliva al foc. Sofregir el pollastre llevant-li les restes d'all fins daurar Retirar i reservar. 
  4. Pelar i picar la ceba i 2 alls. Afegiu-hi la ceba, la cúrcuma i els alls a la cassola del pollastre. Mantenir a foc mitjà fins que es dorin la ceba i l'all.
  5. Baixar el foc i afegir a la cassola aigua fins gairebé cobrir el pollastre. Pujar el foc i tapar l'olla. 
  6. Quan el pollastre estigui fet i s'hagi reduït la salsa, afegir sal i pebre al gust 
  7. Servir amb julivert picat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario