Etiquetas

lunes, 27 de julio de 2015

ALES DE POLLASTRE AMB MEL, SOJA I LLIMÓ

Aquesta és una adaptació d’una recepta del llibre “Simplemente espectacular”. Les ales de pollastre són un excel·lent aliment, que a més són barates, boníssimes i es poden preparar de moltes maneres. Als nens els encanten. En aquest cas hem preparat recepta amb soja, mel i llimona que ens va agradar. Aquest és un plat molt senzill, però que necessita el seu temps de preparació, ja que cal marinar el pollastre.

Ingredients

Dents d’all (5 -7)
1 quilo d’ales de pollastre, 
70 g de mel, 
50 ml de soja 
suc de 2 llimones 
gingenbre en pols
sal
pebre 
Per guarniió, arròs



COM HO FEM?
  • El primer que farem és dividir les tres seccions que tenen les ales. Les dues seccions més gruixudes, que contenen la carn, són les que utilitzarem per a la nostra recepta. Si us agrada aprofitar-ho tot, podeu utilitzar les puntes per enriquir un brou de pollastre.
  • Posa els alls al got i trosseja programant 4 segons, velocitat 5.
  • Preparem una barreja barrejant la soja, la mel i el suc de les llimones i una culleradeta de gingebre en pols. Remenem bé fins que la barreja és homogènia. Barreja 5 segons en velocitat 5.
  • Fica les ales a un bol amb la salsa del got i deixa marinar com a mínim 30 minuts. Sempre és millor que estigui més temps. Els sabors s’impregnaran millor. 
  • Aboca tot al got (aletes + salsa) i programa 25 minuts, 100º, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
  • Retira el cubilet i programa 10 minuts, varoma, velocitat cullera i gir a l'esquerra per reduir la salsa (jo vaig posar 15 minuts). A punt
Jo el vaig acompanyar amb una mica d'arrós basmati, que amb la salsa de les mateixes ales estava espectacular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario