Etiquetas

martes, 4 de agosto de 2015

CREMA FREDA DE MANGO I NOUS

Fa uns dies que estem sense cuina. Això vol dir que hem de cuinar amb molt poques elaboracions o bé toca sortir fora a dinar. Però com la butxaca no camina molt folgada, busquem estratègies per combatre la calor i alimentar-nos. Aquesta recepta és un d'aquests combats.

Ingredients

150 gr nous
600 gr mango
50 gr molla de pa
3 dents d'all
100 gr oli
50 cc vinagre de poma
2 culleretes de sal
1l d'aigua aproximadament


COM HO FEM:

  1. Pelem les nous. Tallem el mango a trossos, la mida ens el donarà el tipus de màquina que utilitzem per triturar els ingredients. Si ho fas amb thermomix, no necessitem que siguin molt petits.
  2. Blanquegem els alls, sense germen i trencats per la meitat. A casa ens agrada desfer-nos de les molèsties del germen.
  3. Posem tots els ingredients dins del got de la thermomix, d'aigua posarem la meitat de moment, i triturem 3 minuts a velocitat màxima. Hem d'aconseguir que quedi ben fi.
  4. Afegim l'aigua necessària perquè tingui la consistència que desitgem i batem novament 1 minut velocitat màxima.
  5. Colem la crema obtinguda, de manera que puguem retirar les fibres del mango i les restes de pells de les nous.

A casa ens agrada guardar-la a la nevera unes hores abans de menjar, perquè estigui ben fresqueta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario