Ingredients
150 gr nous
600 gr mango
50 gr molla de pa
3 dents d'all
100 gr oli
50 cc vinagre de poma
2 culleretes de sal
1l d'aigua aproximadament
COM HO FEM:
- Pelem les nous. Tallem el mango a trossos, la mida ens el donarà el tipus de màquina que utilitzem per triturar els ingredients. Si ho fas amb thermomix, no necessitem que siguin molt petits.
- Blanquegem els alls, sense germen i trencats per la meitat. A casa ens agrada desfer-nos de les molèsties del germen.
- Posem tots els ingredients dins del got de la thermomix, d'aigua posarem la meitat de moment, i triturem 3 minuts a velocitat màxima. Hem d'aconseguir que quedi ben fi.
- Afegim l'aigua necessària perquè tingui la consistència que desitgem i batem novament 1 minut velocitat màxima.
- Colem la crema obtinguda, de manera que puguem retirar les fibres del mango i les restes de pells de les nous.
A casa ens agrada guardar-la a la nevera unes hores abans de menjar, perquè estigui ben fresqueta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario