La carn de pollastre, també anomenada carn blanca en oposició a les carns vermelles, és sens dubte la més adequada per a qualsevol dieta de control de pes, a causa del seu escàs contingut de calories i greixos saturats (sempre que no es consumeixi la pell). Per aquest motiu, vaig començar a cercar diferents receptes el menjar variat. Aquesta recepta encara no l'he fet, però vull afegir-la per tenir-la present.
INGREDIENTS (4 persones)
- 1 pollastre trossejat
- 4 alls
- 1 ceba
- Oli d'oliva
- 1 culleradeta de cúrcuma en pols
- Julivert
- Sal
COM HO FEM?
- Pelar i picar 2 alls molt fins.
- Salar i escampar el pollastre amb l'all picat. Deixar el pollastre unes hores a la nevera agafant els sabors de l'all.
- Posar una cassola amb una mica d'oli d'oliva al foc. Sofregir el pollastre llevant-li les restes d'all fins daurar Retirar i reservar.
- Pelar i picar la ceba i 2 alls. Afegiu-hi la ceba, la cúrcuma i els alls a la cassola del pollastre. Mantenir a foc mitjà fins que es dorin la ceba i l'all.
- Baixar el foc i afegir a la cassola aigua fins gairebé cobrir el pollastre. Pujar el foc i tapar l'olla.
- Quan el pollastre estigui fet i s'hagi reduït la salsa, afegir sal i pebre al gust
- Servir amb julivert picat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario