Etiquetas

martes, 5 de agosto de 2014

Bescuit de civada

La vida cap en un clic, en un obrir i tancar, en qualsevol floc de civada, es tracta de distingir el que paga del que no paga la pena.
(Jorge Drexler)

 Aquesta recepta forma part de la recerca d'un pastís apte per a la dieta de sa meua dona. Com a base volia emprar civada, perquè és un ingredient sadoll, però molt difícil d'emprar per ell tot sol. Aquest intent és un bescuit genovès, on he reemplaçat la farina de blat per farina de civada.

Preescalfam el forn a 170-180º.

Col·locam la papallona en les fulles i tirem els ous, el sucre i la vainilla.

Programem 6 minuts, temperatura 37º i velocitat 4.

Acabat aquest temps tornem a programar altres 6 minuts, velocitat 4, sense temperatura.

Afegim la farina, tirant-la al voltant de la papallona i programem 4 segons, velocitat 3. Si no s'ha barrejat tot bé, retirem la papallona i ho fem amb l'espàtula, mitjançant moviments envolupants.

Engreiaem el motlle amb mantega o oli de girasol, tirem la massa del bescuit i fornejam durant 15 minuts, a 170º. Abans de treure-ho, punxem amb un escuradents per comprovar que estigui fet.

1 comentario:

  1. Gràcies per la teua investigació culinària, la teua empenta i les teues ganes, sense tu no estaria aconseguint perdre pes tan agradablement.

    ResponderEliminar