«Los simples poetas tienen la mente tan embotada como la de un sujeto ebrio, sumida siempre en la bruma, incapaces de ver o de juzgar las cosas con claridad. Para ser un eximio y cabal poeta todo Hombre necesitaría estar versado en varias ciencias, poseer una mente lógica, analítica y, en cierta medida, matemática…»
JOHN DRYDEN
Avui he volgut donar-li una volta a la típica pitrera de pollastre. Fer una pitrera a la planxa és avorrit i no aconsegueixes que llueixi. Així, menjar de manera saludable es fa cansat. Aquesta recepta pretén donar-li vida a les broquetes i estalviar-nos un tip de greixos. Amb un adob aromàtic i presentades en broquetes,li donem la volta a un clàssic de les dietes.
Preparació
El primer que he fet és tallar en daus petits la pitrera i els he posat a bol.
He fet una barreja amb el romaní, l'all, la mostassa, la mel, el llimó i l'oli, per adobar el
pollastre. He posat sal i pebre i ho he tapat amb paper film per deixar-ho macerar.
Un consell és posar les broquetes en remull uns 20 minuts i els assecar-los amb paper de cuina abans de muntar-les. Muntem les broquetes,enfilant el pollastre en els escuradents.
Ja només ens queda fer-los a la planxa.
De guarnició, els he acompanyat amb una mica d'arròs.
No hay comentarios:
Publicar un comentario