Etiquetas

martes, 4 de agosto de 2015

RISOTTO AMB BOLETS

Un plat que en agrada molt a casa és el rissoto. Aquests dies hem aprofitat aquesta recepta per dinar.

Ingredients:
50gr de formatge parmesà
200 g de cebes
100-150gr de bolets
30gr d'oli d'oliva verge extra
350gr d'arròs de gra curt
200 g de cervesa
700gr de brou molt calent
1 culleradeta de sal
10 g de mantega a trossos

COM HO FEM:
1.- Ratllem el formatge parmesà programant 10 segons a velocitat progressiva 5-10. Retirem i reservem.
2.- Posem la ceba i la piquem 4 segons a velocitat 4.
3.- Afegim els bolets i l'oli i programem 8 minuts, 100º i velocitat 1.
4.- Incorporem l'arròs i programem 3 minuts, 100º, gir a l'esquerra velocitat cullera.
5.- Aboquem la cervesa i sense el "cubilete" programem 5 minuts, 100º, gir a l'esquerra i velocitat cullera perquè s'evapori l'alcohol.
6.- Afegim el brou molt calent i la sal. Programem 12 minuts, 100º, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
7.- Tirem el risotto a una font. Repartim la mantega i escampem el parmesà per sobre.

La cervella li dona un gust margant a l'arròs. A nosaltres ens agrada, però si no el voleu tenir, només cal que canvieu la cervesa per més brou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario