Etiquetas

miércoles, 30 de diciembre de 2015

panna cotta de parmesà amb melmelada de tomàquet

Ingredients per a 12 gotets

100 g de melmelada de tomàquet, 
250 mil·lilitres de llet, 
250 ml de nata líquida, 
140g de formatge parmesà ratllat fi, 
2 g d'agar agar, sal i pebre.

Com fer 

Començarem repartint la melmelada de tomàquet al fons dels gotets fent una capa llisa.

Seguidament posem en un cassó la nata, la llet i el formatge parmesà i l'agar agar. Portem tot a ebullició remenant sense parar però a poc a poc amb unes varetes, intentant que no es facin bombolles, deixem coure durant dos minuts. Afegim una mica de pebre mòlt al gust i rectifiquem de sal.

Aboquem a través d'un colador la barreja repartint-la entre els xupitos, deixem quallar un mínim de tres hores. Servim ben fred.


No hay comentarios:

Publicar un comentario