Etiquetas

viernes, 25 de noviembre de 2016

Llenguado amb salsa de llimona i ametlles

INGREDIENTS

560g Llenguado
25 g Ametlla crua, picada
40 g Farina de blat
2 cda Oli d'oliva
4 cda Vi blanc
100 ml Suc de llimona natural
100 ml caldo de peix
1 mica Sal
1 mica Pebre

COM HO FEM?

1 Torrar les ametlles picades en una paella sense matèria grassa uns instants, remenant sense parar fins que comencin a agafar color. Retirar i reservar.

2 Salpebrar els filets de llenguado i enfarinar lleugerament.

3 Daurar els filets de llenguado a l'oli, en una paella antiadherent, pels dos costats. Afegir l'ametlla mòlta i ruixar amb el vi i el suc de llimona. Deixar que s'evapori lleugerament i incorporar el brou.

4 Coure a foc lent uns 3 - 4 min., Rectificar de sal i servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario